COMANUFACTURING FMCG – proces pakowania produktów otwartych do opakowań finalnych – jednostkowych i zbiorczych.
    Pakowanie w saszetki
    SASZETKA to opakowanie o szerokiej gamie zastosowań dla pakowania żywności do celów handlowych i promocyjnych. Sprawdza się jako próbka produktu lub porcja jednorazowa.
    Pakowanie w doypacki
    DOYPACK to rodzaj nowoczesnej, stojącej torebki z poszerzonym dnem. Opakowania typu DOYPACK posiadają szeroką funkcjonalność w branży FMCG i mogą być stosowane m. in. do produktów spożywczych.
    Pakowanie w pillowbag
    PILLOW BAG to rodzaj saszetki idealnej do pakowania przekąsek. Posiada zgrzew tylny, dolny i górny. Produkty są pakowane przy zastosowaniu technologii pionowej.
    Pakowanie w stabilo
    Opakowanie typu STABILO formujemy z rękawa foliowego, dzięki czemu nie posiada ono zgrzewów bocznych, a jedynie dolny i górny. Pozwala to na większą swobodę w przygotowywaniu grafiki na opakowaniu.
    Pakowanie w sticki
    STICK to rodzaj małej, wąskiej, podłużnej saszetki, zwykle z odmierzoną jedną porcją produktu (np. kawy lub cukru) przeznaczoną do rozpuszczenia lub dawkowania.
    Pakowanie w flowpacki
    FLOWPACK to rodzaj, saszetki, zwykle z odmierzoną jedną porcją produktu (np. guma do żucia, cukierki, wafle), przeznaczoną do sprzedaży detalicznej, ewentualnie jako próbka pojedynczego produktu.
    Pakowanie w puszki
    PUSZKI i TUBY znajdują szerokie zastosowanie w pakowaniu i przechowywaniu żywności i są dobrze odbierane przez konsumentów. Często są również przez nich traktowane jako ekologiczne opakowanie wielokrotnego użytku.
    Pakowanie w słoje
    SŁÓJ i BUTELKA to jedne z najbardziej powszechnych opakowań produktów żywnościowych o szerokiej gamie zastosowań.
    Pakownie w kartoniki
    KARTONIK jest opakowaniem o podwójnym zastosowaniu – jako jednostkowe opakowanie produktu (do kontaktu z żywnością - zwykle opakowanie typu handy pack) lub jako opakowanie zbiorcze (np. zawierające sticki lub saszetki).
    Pakowanie w tubki
    TUBKI są rodzajem opakowań dedykowanymi głównie dla gęstych produktów płynnych i półpłynnych oraz past.
    Pakowanie w blistry
    BLISTRY stanowią wygodne i funkcjonalne opakowanie. Dobrze zabezpieczają delikatne produkty tj. tabletki, czy kapsułki zarówno podczas stosowania przez Klientów jak i podczas przechowywania.