PRZERWA ŚWIĄTECZNO-NOWOROCZNA 23-31.12.2024
64-600 Oborniki k. Poznania, Kowanowo 22
obrotu w 2024
pracowników
powierzchni produkcyjnej
powierzchni magazynowej
Standard
Bezpieczeństwa Żywności
Certyfikat
Produkcji Ekologicznej
Certyfikacja
Oleju Palmowego
Analiza Zagrożeń i
Krytycznych Punktów Kontroli
Praca w naszej firmie jest
zorganizowana w
dwuzmianowym systemie
brygadowym.
Bezpieczeństwo to dla nas
ochrona towarów oraz
zdrowia i życia naszych
pracowników
Bezpieczeństwo rozumiemy jako ochronę powierzonych nam towarów oraz zdrowia i życia naszych pracowników.
Cały teren firmy i wszystkie jej zasoby są monitorowane non-stop 24/7. System monioringu składa się z trzech niezależnych, uzupełniających się elementów.
Jakość naszych procesów
produkcyjnych jest
monitorowana ciągle i
w sposób kompleksowy.
W zakładzie wdrożyliśmy szereg procedur stanowiących spełnienie wymagań standardu IFS oraz szczegółowych wytycznych naszych Klientów.
Wdrożenie GMP pozwala
nam zapewnić wysokie
standardy copackingu i
comanufacturingu.
Celem Dobrych Praktyk Produkcyjnych w naszej firmie jest stworzenie jak najlepszej infrastruktury oraz nowoczesnego, bezpiecznego parku maszynowego pozwalającego zapewnić wysoką i powtarzalną jakość produktów.
Celem Dobrych Praktyk Produkcyjnych w naszej firmie jest stworzenie jak najlepszej infrastruktury oraz nowoczesnego, bezpiecznego parku maszynowego pozwalającego zapewnić wysoką i powtarzalną jakość produktów.
Wdrożenie #GHP zapewnia
bezpieczeństwo pakowania
powierzonych nam
produktów żywnościowych.
Dobra Praktyka Higieniczna to system kompleksowych działań w naszym zakładzie w celu zapewnienia najwyższych standardów higienicznych we wszystkich pomieszczeniach produkcyjno – magazynowych, ale również w obszarze socjalnym.