Zarządzanie jakością
Jakość procesów produkcyjnych w zakładzie jest monitorowana w sposób kompleksowy i ciągły.
W zakładzie wdrożylismy szereg procedur stanowiących spełnienie wymagań standardu IFS oraz szczegółowych wytycznych naszych Klientów.
Podstawą do tworzenia Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności jest System Analizy zagrożeń I Krytycznych Punktów Kontrolnych #HACCP wdrożyliśmy w naszej firmie już w roku 2004. System jest ukierunkowany na zapewnienie bezpieczeństwa pakowanej przez nas żywności.
Od roku 2020 działamy i prowadzimy procesy pakowania żywności zgodnie ze standardem #IFS Food. Standard ten jest kluczowy dla Klientów współpracujących ze spożywczymi sieciami handlowymi.
Produkty ekologiczne podlegające w naszej firmie procesom copackingu i comanufacturingu wymagają specyficznych, dodatkowych warunków wynikających z treści rozporządzenia. W roku 2021 uzyskaliśmy Certyfikat Pakowania Produktów Ekologicznych.