COMANUFACTURING FMCG – proces pakowania produktów otwartych do opakowań finalnych – jednostkowych i zbiorczych.
    Tabletkowanie
    Proces tabletkowania polega na sprasowaniu masy tabletkowej (mieszanki proszkowanych surowców bądź granulatu) we wnętrzu matrycy za pomocą stempli, do których przyłożona jest siła prasująca.
    Kapsułkowanie
    Proces kapsułkowania polega na zamknięciu wybranych surowców proszkowych lub ich mieszanek w specjalnej otoczce. Zwykle pakujemy w otoczki celulozowe bądź żelatynowe.
    Pakowanie w atmosferze modyfikowanej (MAP)
    Zastosowanie rozwiązania w formie pakowania produktów w atmosferze modyfikowanej (MAP) pozwala na zachowanie świeżości i właściwości spakowanego produktu, często również wydłużenie terminu przydatności.
    Pakowanie próżniowe (VACUUM)
    W celu wydłużenia trwałości i świeżości pakowanych produktów oferujemy również pakowanie próżniowe (tzw. VACUUM).
    Pakowanie z pasteryzacją
    Dla produktów wrażliwych mikrobiologicznie mamy możliwość zastosowania technologii pasteryzacji.